Yläkerran lasiset liukuovet mustilla metallikehyksillä

Muutama viikko sitten kirjoitin portaikon muutoksesta ja uudesta metallikaiteesta. Muita kodissa muuton jälkeen toteutettuja suurempia muutoksia ovat olleet alakerran kiinteän vaatesäilytyksen purkaminen, lasisten liukuovien ostaminen yläkertaan sekä kylpyhuoneen kalustuksen uusinta.

Kun muutimme, oli yksi yläkerran makuuhuoneista ilman ovia. Huoneen tunnelma oli hyvin aulamainen, sillä oviaukko oli normaalia leveämpi. Emme heti tehneet asialle mitään, sillä huoneessa ei nukkunut tuolloin kukaan eikä sillä oikein ollut käyttötarkoitusta päivisinkään. Nuoremman lapsen syntymän jälkeen aloimme kunnolla miettiä, että miten huoneeseen saisi oven? Pohdimme aluksi vain väliseinän rakentamista, mutta sitten aloimme pohtia myös liukuovia. Olin bongaillut sisustusohjelmissa, lehdissä ja blogeissa lasisia, mustakehyksisiä liukuovia. Ajattelin kuitenkin, että lapsiperheessä lasiset ratkaisut ovat liian uhkarohkeita ja pohdistelin valkoista liukuvea.

Jotenkin sitten kuitenkin aloimme miehen kanssa tulla siihen tulokseen, että lasinen ovi voisi kuitenkin olla meidän valinta ja päätimme unohtaa mielessä olevat uhkakuvat. Metallinen kehys sopisi täydellisesti myös poratikon kaiteeseen. Kaikissa ihailemissani refekuvissa lasiset seinät ovat yleensä vanhoissa upeissa kerrostaloissa, joissa huonekorkeus on yli kolme metriä. Meillä on tavallinen huonekorkeus eivätkä ovet edes tule kattoon asti, joten lopputulos on arkisempi kuin googlen kuvahaun suosituimmissa tuloksissa.

Lähdimme katsomaan ovia sillä ajatuksella, että kyselemme vielä myyjältä vähän lasiovien turvallisuusaspekteista ja sen perusteella päätämme otammeko lasisen vai perinteisemmän vaihtoehdon oveksi. Toki myös hinta kiinnosti.

Kävimme myymälässä ja myyjä vakuutti, että lasi ei hajoa kovin helposti emmekä ole ensimmäinen lapsiperhe, joka on päätynyt kyseiseen vaihtoehtoon. Olimme alunperin miettineet kirkasta lasia, mutta myymälässä näimme opaalisen version ja päädyimme siihen siltä istumalta. Opaali päästää hyvin valoa läpi, mutta tuo paljon enemmän yksityisyyttä, kuin kirkas lasi olisi tuonut.

Päädyimme ottamaan ovet samassa korkeudessa kuin oviaukko on, mutta lopputulos olisi ollut näyttävämpi korkeammilla ovilla. Opaaliin olen kyllä erittäin tyytyväinen ja ovet ovat olleet muutenkin olleet erittäin toimivat käytössä. Liukuovet liukuvat kevyesti ja lapset ovat toistaiseksi jättäneet suurimmat leluilla hakkaamiset väliin.

Ovet ostettiin Liukuovitukusta Konalassa ja ne maksoivat hieman vajaa 1000 €. Asennus oli muutaman satasen lisää, mutta kannatti kyllä ehdottomasti, sillä ammattilaisella meni aikaa vain hetki, kun itse olisimme mittailleet ja pähkäilleet asiaa ikuisuuden. Väliseinän rakentaminen olisi varmasti maksanut enemmän kuin tonnin ja umpinainen liukuovi olisi tehnyt tilan pimeähköksi. Valitsimme meille vain yhden kiskon kahden sijaan eli ovia ei saa yhtä aikaa sivuun. Tämä ominaisuutta en ole kaivannutkaan, joten hyvä niin.

Anne

311 vastausta artikkeliin “Yläkerran lasiset liukuovet mustilla metallikehyksillä”

 1. Editor’s note: The links to James’s course are affiliate links. We’re proud to help James get the word out about her course, which is terrific.
  I totally agree. But what happens when you end your post with an invitation for feedback or discussion and nobody bites? That happens to me about half the time I end a post with a call for feedback. Then the post just sits there looking lonely for a few days before I move on.
  카지노사이트

 2. Editor’s note: The links to James’s course are affiliate links. We’re proud to help James get the word out about her course, which is terrific.
  I totally agree. But what happens when you end your post with an invitation for feedback or discussion and nobody bites? That happens to me about half the time I end a post with a call for feedback. Then the post just sits there looking lonely for a few days before I move on.
  카지노사이트

 3. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

 4. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

 5. Системно-феноменологический подход.

  Растановки Системно-феноменологическая психотерапия.
  Структурные расстановки. Системные расстановки.
  Растановки. Организационные расстановки.

 6. Джошуа і Усик провели відкрите тренування перед боєм AnthonyJoshua Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа серйозно налаштовується на Олександра Усика, з яким проведе бій 25 вересня. Vladyslav Ch. 05 вересня 2021.

 7. Для вас шесть новых сериалов для истинных ценителей мистики.
  Чики смотреть онлайн – все серии подряд смотреть в онлайн-кинотеатре.
  Размещайте по предпологаемой дате выхода, Сериалы жанра “Ужасы”.
  Точно также мы готов предоставить
  номенклатуру каналов Новый канал, HD НТН, 4K Киносерия, прямой эфир Россия 24,
  трансляция Euronews.

 8. Успех – это стремление двигаться от неудачи к неудаче, не теряя цели.
  Сергей Коротков

 9. Призвание – это склонность человека к тому или иному делу, профессии.

  Выбор человеком жизненного пути определяется его возможностями, желаниями, увлечениями.

  Как обогнать призвание и предназначение.
  Астрология или свобода воли и высококомпетентность?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.