Uusi String työpöytä

Uusi String työpöytä saapui perjantaina ja onneksemme se sopi kaavailtuun paikkaan oikein kivasti. Vanha kirjahylly, jossa oli työtaso, oli erittäin kaunis ja sympaattinen, mutta tällä hetkellä on pakko priorisoida ergonomia työskennellessä. Vanhan työtason syvyys ei riittänyt näytön sijoittamiseen tasolle järkevällä tavalla ja istumasyvyys oli myös ahdas.

Mietin pitkään, että sopisiko meille paremmin pähkinä vai mustanString työpöytä ja hyllyt. Pähkinä on erittäin kaunis, mutta päädyin mustaan siksi, että meillä on jo usean eri puun sävyä samassa huoneessa ja mustan kanssa ei ainakaan tarvitse miettiä sen sopivuutta muihin sävyihin. Hetken mietin myös, että työtaso olisi ollut musta, mutta hyllyt pähkinän väriset. Tällä kertaa kuitenkin menin helpoimman kautta ja kaikki tasot ovat nyt mustia.

Työtuolina tuo Fanett-pinnatuoli on aivan onneton. Siinä on rehellisesti sanottuna huono istua ja uusi tuoli on ostettava. Esteettinen vaihtoehto olisi Artekin 66-tuoli mustana, mutta varmasti ergonomisin vaihtoehto olisi ihan oikea työtuoli pehmusteineen.

Vakavassa harkinnasssa on myös String Pocket hyllyjen hankinta tuossa yläpuolella olevan kuvan valkoiselle seinälle. Nämä hyllyt voisivat vaikka ollakin mustan sijaan pähkinän värisiä. Koko seinä on nyt todella paljaan näköinen, kun siinä ei ole yhtä julistetta lukuun ottamatta mitään.

Vanha kirjahylly on osittain yhä käytössä. Vitriiniosa, tosin ilman ylähyllyjä, on nyt huoneen toisalla puolella ja laatikosto on yläkerrassa yöpöytänä. Loput osat ovat kellarissa säilössä ja ainakin nyt toistaiseksi mahtuivat sinne ihan hyvin. Jos vastaan tulee joku edullinen vintage vitriini, joka mahtuisi tuohon nurkkaan, saatan harkita tämän kokonaisuuden myymistä, mutta näillä mennään nyt ainakin toistaiseksi. Kirjahylly kokonaisuus on kaunis, mutta en oikein keksi, että milloin ja mihin se työpöytätasoineen laitettaisiin vaikka joskus tilaa olisikin enemmän.

Nyt kun laatikosto on yläkerrassa yöpöytänä, jäi ennen yöpöytänä toimiva tuoli ylimääräiseksi. Ajattelin kokeilla sen siirtämistä alakertaan ja laittaa kukkaruukun sen päälle. Tuolilla ei oikein voi istua, sillä se on todella vanha, mutta yöpöytänä se on toiminut hyvin. Tuolin on tehnyt isoisoisäni, joka toi tuolin muuttokuorman mukana Karjalasta. Luopua tuolista en siis mitenkään voi ja joku käyttötarkoitus sille löytyy varmasti. Meillä on samaisia tuoleja kaksi, molemmin puolin sänkyä.

Kohta on aika hakea joulukuusi kellarista ja koristella se! Muut koristeet onkin jo kaivettu kätköistä aikaisemmin ja kynttilöitä on polteltu niin ulkona kuin sisällä. Olisipa ihana, jos sataisi vielä lunta <3

Anne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.