Asuntostalkkaus viime aikoina

Asuntostalkkaus on ollut harmittavan pienessä osassa elämääni viime aikoina. Kiinnostavia kohteita ei juuri ole tullut myyntiin ja normaalia vähemmän olen myös ehtinyt seurata tarjontaa. Muutama itseäni kiinnostava kohde on kuitenkin tällä viikolla tullut myyntiin.  

Oulunkylässä on myynnissä aivan täyttä remonttia vaativa rivitalo. Harvemmin näkee viisi huonetta samassa kerroksessa ja potentiaalia tässä on hurjasti. Hinta vaikuttaa varsin kohtuulliselta, mutta toisaalta tässä asunnossa ei ole kovin paljon sellaista, jonka voisi remontoida myöhemmin eli lähes kaikki kannattaisi remontoida ennen asuntoon muuttamista.  

Tämän asunnon takana taitaa olla melkoisesti dramaa, sillä asunto on otettu vuonna 2019 taloyhtiön haltuun maksamattomien vastikkeiden vuoksi. Maksamattomia vastikkeita ja häätökuluja on kertynyt noin 20 000 €, jotka tulevat pyyntihinnan päälle. Myös käyttövesijohtojen uusinta ja viemäreiden sukitus on tiedossa, jotka toki tuovat lisää korjausrasitetta tulevaisuudessa. 

Tässä asunnossa pohja on mielestäni hyvin toimiva ja säilytystilaakin näyttää olevan hyvin. Pidän tuosta parketista ja isoista ikkunoista. Uuden keittiön myötä ehkä purkaisin tuon väliseinän, mutta toisaalta keittiö toimii kyllä noinkin. Kylpyhuoneen ja wc:n kunto on hurja eikä saunasta edes ole kuvaa, mutta voin kyllä kuvitella, että mitään ei sieltäkään voi säästää. 

Kuvat oikotie.fi

Piha on täysin villiintynyt ja aiheuttaa lähes huvitusta, luonto alkaa olla kyllä liian lähellä! Ulkoa talo näyttää hyvältä ja sijaintikin on ihan ok. Täytyy tarkkailla, että kuinka kauan asunto on myynnissä. Ensiesittely on sunnuntaina 25.10.  

Toinen tällä viikolla myyntiin tullut kiinostava kohde on budjetillisesti aivan liian kallis. Asunto on vuonna 2008 rakennettu rivitalo Pohjois-Haagan ja Etelä-Haagan rajalla. Asunto on kiinnostava siksi, että asuimme ennen aivan sen lähellä ja tuolloin ohi kulkiessani aina ajattelin, että asunto kyseisestä taloyhtiöstä olisi unelma-asuntoni.  

Tämä talo ja asunto itsessään ovat kyllä edelleen hienot, mutta jos nyt kävelisin talon ohi, en pitäisi sitä unelma-asuntona. Ennen valkoiset kivitalot olivat suosikkejani, mutta nyt olen alkanut fanittaa enemmän puisia taloja. En jotenkaan myöskään osaa kuvitella meidän huonekalujemme sopivan niin moderniin taloon, kuin tämän asunnon kaltaiset kohteet ovat.  

Kuvat oikotie.fi

Sisältä asunto on toki hieno ja siisti, mutta keittiö sekä märkätilojen kalusteet ja laatat ovat kyllä omaan makuuni aivan liian tylsät. Lasitiili portaikossa sekä saunaosastolla on myös täysi turn off ja tuovat takan kanssa liikaa ysärihenkeä. Toisaalta ymmärrän, että nämä valinnat (lasitiiliä lukuunottamatta..) ovat suurimman osan mielestä aivan hyvät.  

Asunnon sijainti on loistava ja pohja on kyllä hyvä. Isot ikkunat ovat kauniit ja asunto näyttää hyvin valoisalta. Tämä on 830 000 € pyyntihinnallaan todellakin aivan liian kallis meidän perheelle, mutta onhan koko myös 164 neliötä, joten neliöhintana oleva reilu 5000 € eli ole kohtuuton.  

Kyllä tämä asuntostalkkaus on kivaa hommaa ja samalla huomaa, kuinka omat toiveet ja haaveet asunnoista muuttuvat vuosien varrella. 

Anne

873 vastausta artikkeliin “Asuntostalkkaus viime aikoina”

 1. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

 2. Рейтинг психологов. Консультация психолога Консультация
  психолога. Заказать консультацию психолога.
  Консультация и лечение психотерапевта (психолога) Сімейні консультації.
  Индивидуальный подход к консультированию!

  Профессиональные психологи.

 3. It’s really
  very complicated in this full of activity life to listen news on
  TV, thus I simply use
  the web for that purpose, and take the most up-to-date information.

 4. Hi, i feel that i noticed you visited my site thus i got here to return thewant?.I am trying to
  to find things to
  improve my website!I assume its ok to make
  use of some of your ideas!!

 5. Cмотреть serial онлайн, Озвучка – Перевод HDrezka Studio, Jaskier, ньюстудио, Оригинал (+субтитры) Игра в кальмара 2 сезон 1 серия Бумажный дом, Очень странные дела, Мир Дикого Запада, Тень и Кость, Звоните ДиКаприо!, Нарко – все серии, все сезоны.

 6. Cмотреть все сезоны онлайн, Озвучка – Перевод Amedia, лостфильм, алексфильм, байбако Холостячка 2 сезон 7 серия смотреть онлайн Бумажный дом, Очень странные дела, Теория большого взрыва, Вампиры средней полосы, Триггер, Бумажный дом – все серии, все сезоны.

 7. Всі фільми новинки 2020 року
  онлайн українською в хорошій якості 8221

 8. Paluuviite: best anime sex games